Betaalmethoden

Hoe kan ik betalen?
Veilig en snel een betaling uitvoeren met Multisafepay.
Leathercity.nl maakt gebruik van Multisafepay, een overkoepelend betalingssyteem voor iDeal, Mastercard, VISA, Maestro, Bancontact / Mister Cash en GiroPay. Met multisafepay kunt u veilig en snel een betaling uitvoeren in uw eigen taal.
Leathercity.nl biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden om het gebruiksgemak van de webwinkel te verhogen. Bij Leathercity.nl kunt u betalen met de volgende betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze webwinkel.

iDEAL
Vooruitbetalingen via uw eigen bank met iDeal. Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen in een vertrouwde omgeving, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

PayPal
Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres snel, veilig en internationaal online betalingen verzenden en ontvangen via creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op Leathercity.nl

MasterCard of VISA
Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

Bancontact / Mister Cash
Leathercity.nl ondersteunt Bancontact / Mister cash. De online betaalmethode voor onze klanten uit België welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

Giropay
Voor onze Duitse klanten is tevens Giropay mogelijk. Giropay toont veel overeenkomsten met het Nederlandse iDeal en is mogelijk bij de meeste Duitse banken waaronder Sparkasse en Postbank.

Bankoverschrijving
Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Leathercity.nl, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

Rembours 
Betaald u liever bij aflevering, dan kunt u er voor kiezen om uw bestelling onder rembours te laten bezorgen en te betalen per PIN bij de bezorger van PostNL. Wij vragen hiervoor een toeslag van € 9,95. Uw bank kan een limiet hebben op het maximaal te pinnen bedrag. Vaak is deze limiet € 2.500,-. U kunt uw bank verzoeken deze limiet (tijdelijk) te verhogen.

Contact

0644505449 (bij geen gehoor graag een mailtje)
info@leathercityhoorn.nl